06 23 19 02 16 info@feelbrandnew.nl

Over Barbara

Hi, mijn naam is Barbara

 

Sinds 2001 heb ik mijn praktijk waar ik cliënten behandel met o.a. acupunctuur en voetreflex. Super leuk! Voor mijn gevoel kan ik nu meer betekenen voor mijn medemens dan toen ik nog in het bedrijfsleven werkte.

Door de benodigde opleidingen heb ik kennis opgedaan over energiesystemen. Hoe lichaam, ziel en geest met elkaar in verband staan. Met mijn behandelingen maak ik daar gebruik van om balans te brengen. Toch merkte ik dat het nog altijd niet de kern, de essentie van de mens raakte. Alsof er nog een mechanisme onder lag.

Door mijn diepe wens bracht synchroniciteit mij informatie over universele wetten: kwantumfysica. Een ervan ken je vast: de Wet van Aantrekking. Hierin lagen mijn antwoorden. Want dit gaat over de basisprincipes van het bestaan. De mechaniek waarop je het leven creëert.

Een eye-opener? Zeker, maar vooral herkenning “Ik wist het! Dat het leven anders in elkaar zat”. Wat ik te weten kwam ben ik gaan toepassen. En ik ervaar het leven nu veel prettiger: meer enthousiasme, vrolijkheid, verbondenheid, compassie én meer creativiteit.

Uiteraard ben ik ver van perfect. Ik heb nog altijd een hoop frequentielevels te gaan in mijn eigen leven. Maar ik ben wel “blown away” voor wie ik ben geworden. En de belangrijkte tool om te zijn wie ik nu ben is kwantumfysics.

Barbara koele-Speets

Mijn inspiratiebronnen

Bashar

Dit werk had ik niet kunnen doen zonder de inspiraties en informatie van Bashar, een multidimensional wezen, gechanneld door Darryl Anka. Meer info.

Abraham Hicks

Een andere belangrijke inspiratiebron voor dit werk is Abraham, infinite intelligence, gechanneld door Esther Hicks. Meer info.

Eigen ervaringen

Verder zijn voor mijn spirituele ontwaking vooral mijn persoonlijke ervaringen onontbeerlijk geweest: Want woorden leren je niets, dat doen alleen je eigen ervaringen…

Wil je weten hoe anderen mij ervaren?

Deze omschrijvingen kreeg ik als feedback van mijn klanten: open, niet een woord voor want je inspireert me op zoveel manieren, focus, aan het denken zetten, wat is er echt belangrijk, begrip, pittig… 

Diverse klanten

Wil jij ook bewust je eigen positieve realiteit creëren?