06 23 19 02 16 info@feelbrandnew.nl

Coach sessie spiritueel ontwaken

Volg je hart, zonder verwachting, met een positieve mindset.
N

Weten hoe je controle hebt over je eigen energie?

Leer begrijpen hoe je energie die je uitzendt en aantrekt alleen zelf onder controle hebt. ” Energie goes where energie flows”

N

Wil je de kracht van jezelf begrijpen?

Leer begrijpen hoeveel kracht jezelf hebt. Wie je werkelijk bent en wat je werkelijk hier komt doen. “Know Thyself”

N

Wil je energie in je lichaam begrijpen?

Het begrijpen van energie, frequency en vibratie in je eigen lichaam via je ademhaling, lichaamsbewustzijn en mindfulness.

Oplossing Feel Brand New Coaching
Oplossing Feel Brand New Coaching

Spiritueel ontwaken is de sleutel.

Je goed voelen: van lukt niet naar lukt wel!

Ik was ooit zoekende naar de zin van het leven. Als ik om me heen keek dacht ik vaak “Is dit alles?” Ondanks dat ik probeerde mij te schikken in een huisje-boompje-beestje leven, ik vond mijn happiness niet. Ik was ten einde raad, maar wilde ook niet opgeven.

Totdat ik er eindelijk achter kwam hoe-het-leven-werkt: volgens universele principes: kwantumfysica.

Ik kon één conclusie trekken:

“Niemand had mij ooit geleerd hoe het leven werkelijk werkt en mij de juiste tools gegeven.” Begrijpen hoeveel kracht ik heb was een van mijn grootste ontwakingsmomenten

“Daarom help ik jou universele principes te begrijpen én toe te passen. Zodat je begrijpt hoeveel kracht je zelf hebt en daarmee je leven zelf in handen hebt

Nooit meer afhankelijk van iets of iemand om je goed te voelen.

De realisatie dat ik zelf mijn eigen ervaringen creëer was voor mij een keerpunt: Byebye slachtofferrol en welkom selfempowerment!

Maar… hoe doe ik dat dan precies, mijn eigen realiteit creëren? De principes zijn simpel. En juist dat maakt het voor mijn rationele denken (met aangeleerde overtuigingen en survivalinstinct) een dingetje. Kan niet waar zijn toch? Strijden en lijden dat hebben we geleerd, zo hoort het. Nou… niet dus! Dit omdenken heeft mij vrijheid gegeven en controle over mijn focus. Ik voel me supergoed: vreugdevol, creatief, meer compassie en eigenwaarde. En als ik soms toch wiebel, pas ik de “gebruiksaanwijzing” van het universum toe. Om terug te keren naar mijn stabiele en goed voelende zelf.

Waarom ik kan helpen

Om deze redenen ga jij de universele principes die ik met je deel geweldig vinden

Voel je goed en krachtig

Je zult je goed en krachtig voelen en niet meer alsof het leven je op goed geluk overkomt.

Ervaar passie en enthousiasme

Je leeft met meer passie en enthousiasme waardoor je meer energie hebt en je fitter voelt.

Krijg nieuwe inspiraties

Je wordt creatiever en krijgt nieuwe ideeën en inspiraties waardoor je andere keuzes kan maken.

Je goed en krachtig voelen is dichterbij dan je denkt.

Feel Brand New!

Ben je eraan toe om een leuk leven te hebben met meer positiviteit en plezier?

Veelgestelde vragen

___________________________

Wat zijn universele principes?

Universele principes zijn de bouwstenen van het bestaan zelf. Het feit dat we een aards bestaan kunnen hebben komt door deze wetten. Ze zijn grootser dan aardse wetten.

Iedereen weet op een bepaald niveau van zijn bewustzijn van deze principes af. Echter veelal ben je hier niet bewust van. Eenvoudigweg omdat je gekozen hebt om je te focussen op de ervaringen van je aardse leven.

Op dit moment in onze evolutie is het meer mogelijk om je bewustzijn te verruimen en je dit meer te herinneren.

Kan ik dit persoonlijk bewijzen? Nee dat niet. Maar voor mij is het waar en misschien voor jou ook wel. Of niet, dat mag natuurlijk ook.

Wat is kwantumfysica?

De kwantumfysica is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met verschijnselen die met de kwantummechanica kunnen worden beschreven. Vaak een vak in een universitaire opleiding

Kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van deeltjes die zo klein zijn dat de gewone Newtonse natuurkunde niet meer opgaat.

Zo blijkt dat alle materie zich onder bepaalde omstandigheden niet als materie maar als golven energie gedraagt. Elke vorm van materie heeft een energieveld om zich heen die invloed heeft op zijn omgeving. Het bewustzijn, de intentie heeft invloed op de materie.

Zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt. Er moet dus een communicatievorm zijn die sneller is dan het licht! 

Door nieuwe moderne meetapparatuur is er een tot nu toe voor de wetenschap onbekende wereld open waarvan de spirituele mens het bestaan al van wist vanaf het begin van de mensheid.

 

 

 

Vergoed een zorgverzekeraar dit consult?

Op dit moment zijn er geen zorgverzekeraars die deze consulten vergoeden.

Zie het als een investering in jezelf. Voor je gehele leven

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Ik werk niet met een standaard aantal consulten.

Na de inspiratiesessie heb je waarschijnlijk veel informatie gekregen. Dit moet even landen. Daarna voel je vanzelf wanneer het weer tijd is voor een volgende inspriratiesessie of consultcall.

Ervaringen van anderen

_________________________

Door de fijne gesprekken heeft Barbara mij inzicht gegeven waar het om draait, gelukkig zijn en accepteren wie je bent. Niet leven om wat anderen vinden of denken, maar bij jezelf blijven! Mijn leven is zoveel makkelijker en leuker geworden! Gewoon zijn wie je echt bent! Leven in het nu, ik ben Barbara ontzettend dankbaar!

Sandra

Altijd fijn toch als je de ervaringen van anderen leest? Snap ik! Het kan je vertrouwen geven zodat ook jij de eerste stap zet en een afspraak maakt. Toch heb ik een vraag aan jou. Als jij je realiseert dat iedereen zijn eigen realiteit creëert. Wat heeft die ervaring van die ander dan werkelijk met jou te maken? Let’s co-create, waarbij we elkaar opliften!

Barbara

Selfempowerment!

Wil je stoppen met strijden, ongemak en de slachtofferrol omarmen?