06 23 19 02 16 info@feelbrandnew.nl

Spiritueel Coaching

Volg je hart, zonder verwachting, met een positieve mindset.
Oplossing Feel Brand New Coaching

Waarom spiritueel coaching de basis is.

Je goed voelen: van lukt niet naar lukt wel!

Ik was ooit zoekende naar de zin van het leven. Als ik om me heen keek dacht ik vaak “Is dit alles?” Ondanks dat ik probeerde mij te schikken in een huisje-boompje-beestje leven, ik vond mijn happiness niet.

Ik was ten einde raad, maar wilde ook niet opgeven. Totdat ik er eindelijk achter kwam hoe-het-leven-werkt: volgens universele principes. Hierdoor ging ik me snel beter voelen en er viel veel spanning van mij af.

Ik kon één conclussie trekken:

“Niemand had mij ooit geleerd hoe het leven werkelijk werkt en mij de juiste tools gegeven.”

“Daarom deel ik met jou mijn kennis over dat het leven volgens universele principes werkt. Zodat je alle touwtjes terug neemt in eigen handen. En positieve veranderingen in je leven creëert.”

Nooit meer afhankelijk van iets of iemand om je goed te voelen.

De realisatie dat ik zelf mijn eigen ervaringen creëer was voor mij een keerpunt: Byebye slachtofferrol en welkom selfempowerment!

Maar… hoe doe ik dat dan precies, mijn eigen realiteit creëren? De principes zijn simpel. En juist dat maakt het voor mijn rationele denken (met aangeleerde overtuigingen en survivalinstinct) een dingetje. Kan niet waar zijn toch? Strijden en lijden dat hebben we geleerd, zo hoort het. Nou… niet dus! Dit omdenken heeft mij vrijheid gegeven en controle over mijn focus. Ik voel me supergoed: vreugdevol, creatief, meer compassie en eigenwaarde. En als ik soms toch wiebel, pas ik de “gebruiksaanwijzing” van het universum toe. Om terug te keren naar mijn stabiele en goed voelende zelf.

Waarom ik kan helpen

Om deze redenen ga jij de universele principes die ik met je deel geweldig vinden

Voel je goed en krachtig

Je zult je goed en krachtig voelen en niet meer alsof het leven je op goed geluk overkomt.

Ervaar passie en enthousiasme

Je leeft met meer passie en enthousiasme waardoor je meer energie hebt en je fitter voelt.

Krijg nieuwe inspiraties

Je wordt creatiever en krijgt nieuwe ideeën en inspiraties waardoor je andere keuzes kan maken.

Je goed voelen is dichterbij dan je denkt!

Maak een afspraak met mij in de praktijk of online.

Feel Brand New!

Ben je eraan toe om een leuk leven te hebben met meer positiviteit en plezier?

Veelgestelde vragen

___________________________

Wat zijn universele principes?

Universele principes zijn de bouwstenen van het bestaan zelf. Het feit dat we een aards bestaan kunnen hebben komt door deze wetten. Ze zijn grootser dan aardse wetten.

Iedereen weet op een bepaald niveau van zijn bewustzijn van deze principes af. Echter veelal ben je hier niet bewust van. Eenvoudigweg omdat je gekozen hebt om je te focussen op de ervaringen van je aardse leven.

Op dit moment in onze evolutie is het meer mogelijk om je bewustzijn te verruimen en je dit meer te herinneren.

Kan ik dit persoonlijk bewijzen? Nee dat niet. Maar voor mij is het waar en misschien voor jou ook wel. Of niet, dat mag natuurlijk ook.

Vergoed een zorgverzekeraar dit consult?

Op dit moment zijn er geen zorgverzekeraars die deze consulten vergoeden.

Zie het als een investering in jezelf. Voor je gehele leven

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Ik werk niet met een standaard aantal consulten.

Na de inspiratiesessie heb je waarschijnlijk veel informatie gekregen. Dit moet even landen. Daarna voel je vanzelf wanneer het weer tijd is voor een volgende inspriratiesessie of consultcall.

Ervaringen van anderen

_________________________

Door de fijne gesprekken heeft Barbara mij inzicht gegeven waar het om draait, gelukkig zijn en accepteren wie je bent. Niet leven om wat anderen vinden of denken, maar bij jezelf blijven! Mijn leven is zoveel makkelijker en leuker geworden! Gewoon zijn wie je echt bent! Leven in het nu, ik ben Barbara ontzettend dankbaar!

Sandra

Altijd fijn toch als je de ervaringen van anderen leest? Snap ik! Het kan je vertrouwen geven zodat ook jij de eerste stap zet en een afspraak maakt. Toch heb ik een vraag aan jou. Als jij je realiseert dat iedereen zijn eigen realiteit creëert. Wat heeft die ervaring van die ander dan werkelijk met jou te maken? Let’s co-create, waarbij we elkaar opliften!

Barbara

Selfempowerment!

Wil je stoppen met strijden, ongemak en de slachtofferrol omarmen?