06 23 19 02 16 info@feelbrandnew.nl
Home » Blog » Universele wetten » De wet van aantrekking werkt. Altijd!
Wat is de wet van aantrekking

De wet van aantrekking werkt. Altijd!

door | 22 okt, 2021 | Universele wetten

Misschien heb je er al eerder eens van gehoord. Of misschien is het iets dat pas net op je pad gekomen is, maar je kunt niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Wat je voortraject ook is, op een dag wil je echt beginnen met bewust manifesteren. Aantrekken en ervaren wat jij graag wilt. Maar hoe doe je dat?

Het klinkt zo makkelijk: je hebt een wens en die ga je met de wet van aantrekking manifesteren. Misschien heb je ook al een visionboard gemaakt en vooronderzoek gedaan zodat je genoeg kennis hebt om jouw dromen te manifesteren.

Alleen tot nu niet gelukt.

Hoe nu verder

Ik heb mezelf precies dezelfde vragen gesteld toen ik begon met aantrekken van mijn dromen. Daarom begrijp ik heel goed hoe lastig het is.

Maar, ik ga je helpen. Ik weet namelijk hoe je dit kan doorbreken.

Echt? Ja en het is lekker simpel.

Komt-ie:

Enthousiast zijn over je enthousiaste gevoel

Begin met visualiseren wat je graag wilt en doe dit zo gedetailleerd mogelijk. Gebruik geuren, kleuren. Het kan niet beeldig genoeg. Belangrijk is dat je een super enthousiast gevoel oproept over je wens. Een gevoel dat je tot in het diepste van je zijn laat beleven wat het is om die wens nu vervuld te hebben. Dit gevoel, dat is essentieel want dat is de energiefrequentie die je uitstraalt.

Klinkt makkelijk toch? Ga er maar voor zitten en imagine. Het dwingt je tot voelen van de essentie van je wens. Als je dat meeneemt, heb je een uitstekende basis te pakken. Nog een voordeel: je ervaart al dat prettige gevoel alsof je wens als is gemanifesteerd. Nu maakt het eigenlijk niet meer uit of het zich werkelijk manifesteert: je bent al enthousiast!.

Je bent er met die ene visualisatie natuurlijk nog niet, want nu komt het: Laat het los. Wees intens over je wens maar laat de verwachting los dat het zich werkelijk moet manifesteren. Ga verder met je leven en geloof in jezelf: je kan manifesteren! En geloof ook dat het mogelijk is deze wens te manifesteren. Vertrouw op het universum. De energie is uitgestraald en kan nu niet anders dan naar je toekomen: de wet van aantrekking. Tenzij….

Wees alert op jezelf. Laat geen twijfel of negatieve overtuigingen met betrekking tot je wens in de weg komen. Daarmee verander je namelijk de uitgestraalde energiefrequentie: van lukt wel naar zal wel niet lukken. Ontpan! Relax! En zet je negatieve ideeën om naar positieve overtuigingen. Laat jouw wens, die bezig is naar je toe te komen, je bereiken. Zodat je het kan waarnemen: je droom is gemanifesteerd!

Moet je manifesteren helemaal van scratch leren

Nee.

We manifesteren allemaal. Dat je dit nu leest is een manifestatie. Wellicht onbewust. Leer dus om bewust te manifesteren wat jij graag wilt ervaren.

 

PS: Dit is mijn visie gebaseerd op mijn overtuigingen en ervaringen. Benut hiervan wat resoneert met je hart en laat liggen waar je (nog) niets mee kan.

 

En nu?

Nu bekijk je eigen manifestaties. En je leest dit artikel nog een keer. En je kijkt nog eens naar wat je allemaal aantrekt.

En als je voelt: “Ja, die Barbara heeft een aantrekkingspunt…”

Dan weet je wat je moet doen..


Je las een blog van mij – Barbara Koelen Speets

Meer van dit soort blogs lezen? Meld je hier aan voor mijn gratis e-book. Je komt dan namelijk ook op mijn mailinglist.

 

Wil je de sleutel naar geluk en vervulling? Dit kan ik voor je doen:

 

Over mij:

Barbara wie?

gratis ebook downloaden

Over Barbara

 I don’t face reality. I create reality. Let’s co-create with me!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Postieve inspiraties ontvangen?

Schrijf je dan in voor mijn positieve nieuwsbrief :)

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin