06 23 19 02 16 info@feelbrandnew.nl
Selecteer een pagina
Home » Blog » Wet van Aantrekking » Hoe werkt de Wet van Aantrekking?

Hoe werkt de Wet van Aantrekking?

door | 22 okt, 2021 | Wet van Aantrekking

Misschien heb je er al eerder eens van gehoord. Of misschien is het iets dat pas net op je pad gekomen is, maar je kunt niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Wat je voortraject ook is, op een dag wil je echt beginnen met bewust manifesteren. Aantrekken en ervaren wat jij graag wilt. Maar hoe doe je dat?

Het klinkt zo makkelijk: je hebt een wens en die ga je met de wet van aantrekking manifesteren. Misschien heb je ook al een visionboard gemaakt en vooronderzoek gedaan zodat je genoeg kennis hebt om jouw dromen te manifesteren. Maar het is tot nu toe niet gelukt. Hoe nu verder?

Ik heb mezelf precies dezelfde vragen gesteld toen ik begon met aantrekken van mijn dromen. Daarom begrijp ik heel goed hoe lastig het is en ik wil je helpen. Ik heb een idee hoe je deze impasse kan doorbreken: wees enthousiast over je enthousiaste gevoel.

Begin met visualiseren wat je graag wilt en doe dit zo gedetailleerd mogelijk. Gebruik geuren, kleuren het kan niet mooi genoeg. Belangrijk is dat je een super enthousiast gevoel oproept over je wens. Een gevoel die je tot in het diepste van je zijn laat beleven wat het is om die wens nu vervuld te hebben. Dit gevoel, dat is essentieel want dat is de energiefrequentie die je uitstraalt.

Klinkt makkelijk toch? Ga er maar voor zitten en imagine. Het dwingt je tot voelen van de essentie van je wens. Als je dat meeneemt, heb je een uitstekende basis te pakken. Nog een voordeel: je ervaart al dat prettige gevoel alsof je wens als is gemanifesteerd. Nu maakt het eigenlijk niet meer uit of het zich werkelijk manifesteert: je bent al enthousiast!.

Je bent er met die ene visualisatie natuurlijk nog niet, want nu komt het: Laat het los. Wees intens over je wens maar laat de verwachting los dat het zich werkelijk moet manifesteren. Ga verder met je leven en geloof in jezelf: je kan manifesteren! En geloof ook dat het mogelijk is deze wens te manifesteren. Vertrouw op het universum. De energie is uitgestraald en kan nu niet anders dan naar je toekomen: de wet van aantrekking. Tenzij….

Wees alert op jezelf. Laat geen twijfel of negatieve overtuigingen met betrekking tot je wens in de weg komen. Daarmee verander je namelijk de uitgestraalde energiefrequentie: van lukt wel naar zal wel niet lukken. Ontpan! Relax! En zet je negatieve ideeën om naar positieve overtuigingen. Laat jouw wens, die bezig is naar je toe te komen, je bereiken. Zodat je het kan waarnemen: je droom is gemanifesteerd!

Moet je manifesteren nu eigenlijk helemaal van scratch aanleren? Nee dat schijnt niet zo te zijn. We manifesteren allemaal. Dat je dit nu leest is een manifestatie. Wellicht onbewust. Leer dus om bewust te manifesteren wat jij graag wilt ervaren.

Zoals altijd, dit is mijn visie gebaseerd op mijn overtuigingen en ervaringen. Benut hiervan wat resoneert met jou hart en laat liggen waar je (nog) niets mee kan.

Barbara

Over Barbara

 I don’t face reality. I create reality. Let’s co-create with me!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin